Fårupgård ungecenter i Jelling

Media Function, Silkeborg

Campus Vejle

Fotokunst på gulvet

Fotokunst på gulvet. Billedet her er taget fra toppen af hotel Australia i Vejle, og giver en super fed effekt. Materialet er slidstærkt og vaskbart, hvilket gør det muligt at placere på særligt trafikerede områder.

Café områder

Campus Vejle har fået forskellige hyggelige områder til fordybelse eller blot en kop kaffe. De meget grå og tamme gange har fået farver som giver elever og lærere inspirerende omgivelser i hverdagen.

Lykke Niemann design

Venteværelse hos Misbrugscentret Vejle

Vejle misbrugscenter har fået indrettet et venteværelse, som tager udgangspunkt i brugernes behov- men gode indput fra stedets medarbejdere. Venteværelset er brugervenligt og på samme tid med atmosfære og sjæl.

UCL Jelling seminaret

Frivilligt projekt

Min datters nye klasse er meget lille og de er mange elever. Jeg valgte frivilligt at bidrage med en indretning af klassens få kvadratmeter. Vi fandt en gammelt bord bagers i skolegården som blev malet turkis, fungerer nu som samlingsted hver morgen. Alle store og klodsede reoler kom ud og i stedet udnyttede vi væggene til hylder, så gulvet holdes frit. Med meget få midler og hjælp fra Silvan i Vejle, fik vi et helt ok resultat.

Lounge indretning på Social og Sundhedsskolen i Århus

Indretning af SOSU skolen i Århus.

Skolen havde et ønske om at skabe mere miljø i deres kantine, hvor eleverne fik lyst til at fordybe sig, lave gruppearbejde, hygge og dyrke det sociale samvær på skolen. Desuden ville skolen gerne gøre skiltningen til Studiecafeen mere synlig, med fokus på sammenhæng mellem denne og den nye lounge.

Den store kantine blev delt op i to områder, hvor den ene halvdel stadig fungerer med traditionelle langborde og den anden halvdel blev indrettet med loungemøbler, fleksible skillevægge med billedmotiver, tapet, gulv og væg skiltning samt arbejdsmuligheder.

 

Konceptet "Helt Solgt"

22 meter lang vægudsmykning

Bus projekt

12.10.2012

Udsmykning af Bus til de unge i Vejle Kommune

En gammel bus fra Berlin har fået en makeover, så den kan køre rundt til samtlige uddannelses institutioner i Vejle Kommune og indhente gode ideer fra de unge, med målet om at gøre Vejle et bedre og mere attraktivt sted for unge mennesker

Læs mere her

Drengeværelse

Drengeværelse med flyver og gamle skilte.

Udsmykning af sommerhus

Sommerhuset er placeret på toppen af en skrænt med panorama udsigt over fjorden. Den 20 meter lange væg som løber igennem hele huset er malet som en abstrakt gengivelse af udsigten. Den blå himmel øverst, vandet, sandet og græsset.

StolthedsEvent

En stor hal skulle fyldes med overskriften "Faglig Stolthed", og danne rammerne for dagens messe. Deltagerne var repræsentanter for alle afdelinger i Vejle Kommune. Jeg fyldte salen op med "lånte" genstande, som både var dekorative og på sa...
mme tid illustrede faglig stolthed hos de forskellige afdelinger. Biler, billeder, vejskilte, affaldsposer i loftet, guldæg, cykler, vejbaner og meget mere var nogle af de effekter hallen var udsmykket med.
Se mere

Se mere her

Læs om Lykke Niemann her

Spinderihallerne

Kom og besøg mig i Spinderihallerne i Vejle, hvor jeg har en arbejdsplads i det åbne rum.

12.10.2012

Indretning af mødelokaler

Den svære samtale har brug for lyse og positive omgivelser. 4 rum er indrettet med fototapeter og ny belysning. I rummene er der mulighed for at tage en snak i sofaområder, cafeborde, lænestole og mindre runde borde. De fleksible rum er med til at skabe en mødeform som matcher de enkelte behov.

Læs mere her

Munkebo Kro

Munkebo Kro havde brug for et lounge område til deres gæster. Munkbo Kro er kendt for sin fine gourmet mad og michelin stjerner, men er på samme tid også en hyggelig kro med en folkelig stemning. Kroen havde et ønske om at byde sine gæster velkommen i et hyggeligt sofamiljø hvor indretning kunne fortælle historier og give sjove oplevelser. Jeg indrettede loungeområdet udelukkende med eksisterende møbler fra huset og ejerens gemmere. På denne måde kunne vi holde budgettet på et minimum og indretningen matcher således stilen i resten af huset.  

Se mere her

Indretning af kontor miljø

Kontor miljø indrettet i en lejlighed, med udgangspunkt i at bevare husets sjæl. Mange af møblerne er fundet i gemmerne, men har fået et lille pift. Stilen er afstemt resten af huset, med fokus på krav om funktion samt et overkommeligt budget.

Den lille lejlighed rummer 14 arbejdspladser. Reoler er flyttet op på væggen, dette for at frigøre så meget gulvplads som muligt. Der er arbejdet med finurlige detaljer, hvor jeg har haft fokus på at afstemme stilen med husets sjæl og charme.