Conrads Café Vejle

Center for børn og unge- Vejle kommune

Kunster for Teknos til Ligna Messe i Hannover

Grejsdalens børnehus i Vejle

Klubben på Søndermarksskolen Vejle

Jobcenter Vejle

Unge og familie konsulenterne i Vejle kommune

FabLab og Science på Søndermarksskolen i Vejle

Sundhedsplejen vejle kommune

Restaurant Druen og Bønnen i odense C

Indretning af innovative mødelokaler i Sønderborg og Nordborg

Indretning og udsmykning af Krystallens børnehus i Børkop

Sydtrafik i Vejen

Media Function i Silkeborg

Fårupgård Ungecenter Jelling

Skansebakken i Brejning er et handicapcenter med fokus på at skabe en hjemlig og hyggelig stemning i huset. De har valgt at etablere forskellige miljøer rundt i huset, som indbyder til den personlige kontakt.

Skansebakken er på samme tid en arbejdsplads for mange og et hjem for andre. Der gøres her i huset et stor indsats for at finde en balance således begge faktorer tilgode.

Udsmykning af skolegÄrd sammen med eleverne

Søndermarksskolen i Vejle ville gerne lave et kunstnerprojekt hvor ëleverne kunne være med til at sætte et personligt præg på den meget grå og kedelige væg i skolegården.

Vi brugte flere dage på at lave skitser, udtænke ideer og snakke om farver. Vi startede herefter med at grunde væggen og tegne alle de fantastiske figurer op for at fylde dem ud med farver.

En fantastisk uge med dejlige børn.

Mødelokaler med fokus på kreativitet. Fjordglimt Brejning

IT afdelingen Vejle Kommune

Campus Vejle. EUD og EUX afd.

Spurvetoften Brejning

Kantine, Aula og Elevområde på UCL Jelling

Bøgevangskolen Vejle. Lærerforberedelse, mødelokaler og lærerværelse

UCL Jelling, lærer og pædagog seminaret.

Indretning af Lounge miljø i kantinen på SOSU skolen i Århus

Mødelokaler i Velfærdsstaben

Kontor miljø, herunder Senhjerneskade Vejle kommune

Fuglekærgaard udviklingscenter, De to gårde i Sellerup

NOVAskolen(Nørremarksskolen)

Munkebo Kro

Indretning af kontor Miljø

Indretning af en lejlighed som dagligt skal danne rammen for kontorarbejde. Mange af de anvendte møbler er fundet i husets gemmere og har fået et lille pift. Jeg har arbejdet meget med vægge og farver, dette i et mix med husets krav til funktion. Stilen er afstemt, således den passer sammen med de øvrige lokaler i huset. Reoler har jeg fået special fremstillet og dermed skræddersyet til lokalerne.
Alt i alt løsningerne til overkommelige priser.

Vægudsmykning af Gadkærgaard børnehave

Børnehaven har et stor multisal, som bruges til lidt af hvert. Salen havde brug for nogle mere inspirerende rammer og gerne indbyde til fantasi og leg. Vægdekorationerne er lavet i fri-hånd med udgangspunkt i børnestregen. Børnene skulle lave tegninger dagene op til udsmykningen, og mange af de fine illustrationer er indarbejdet i det store billede. Under en plade kom et maleri Svend Auken i sin tid, da børnehaven blev indviget, frem. En meget abstrakt streg, som med lidt hjælp fik formen som en kat.

Udsmykning og Indretning af Bus projekt for Vejle Kommune

Denne bus er en del af et større projekt Vejle Kommune har iværksat, med målet om at gøre Vejle mere attraktiv for unge mennesker. Bussen blev på 5 dage forvandlet med graffiti maling og en make over indenvendig.

SE FILM OM BUSPROJEKT


http://vimeo.com/49903461

Campus Vejle

Misbrugscenter Vejle. Venteværelse

Indretning af 2 sal hos Unge og Familekonsulenterne samt Børne-netværket

Vejle Kommune valgte i 2012 at lægge 3 afdelinger under Børn og Unge forvaltningen sammen i eet hus. Huset skulle rumme mange forskellige arbejdsformer og behov. Derfor startede vi i slutningen af året 2012, dette i samarbejde med udlejer, at tegne de nye omgivelser for ca 90 medarbejdere.

Ombygningen omfatter således en total fornyelse af eksisterende lejemål, hvor alle rum tegnes påny.

Der er i dette hus tænkt på alle detaljer via flydende gummigulve,buede vægge i gangarealerne, belysning og farvesammensætning. Der er tænkt sammenhæng ind i alle husets rum, og den røde tråd følger med hele vejen.

Huset er indrettet med storrumskontorer, fleksible mødelokaler, egen café med udgang til stor terasse, indendørs telefonbokse, tavler fra gulv til loft og fordybelsesrum. Indretningen er et mix af helt nye møbler og loppefund. Der er fokus på unika detajler, hvor husets faglighed omkring børn ses i udsmykningen.

Hver eneste medarbejder er udstyret med en personlig trolley, som kan aflåses og parkeres. Trolleyerne er designet netop til formålet, og gør det muligt at arbejde med flydende arbejdsstationer.

"Helt solgt"

Ved hjælp af få midler og farverige malerier bliver et nyrenoveret hus klar til salg. Både møbler og malerier kan ved salg indgå i den endelige handel. Malerierne giver rummene liv og køber får en bedre fornemmelse af husets stemning og de fremtidige indretningsmuligheder, dette uden at sætte begrænsninger for fantasien.

Indretning af Børne og familiecenter, Vejle Kommune


Indretning af Campus Vejle

Campus Vejle ville gerne opdateres så deres indretning og udtryk matcher skolens brugere.

Skolen har mange lange gange, som eleverne bruger til arbejdsområder, spisehjørner og udstilling. Udfordringen var at skabe et dynamisk miljø på disse gange og fællesarealer og på samme tid overholde bransmyndighedernes restriktiver.

Jeg valgte at mixe helt moderne og slidstærke møbler med antikke skabe. Jeg gik på opdagelse i skolens kælder og fandt gamle landkort, undervisningsmateriale fra 70érne og designermøbler. Alle disse genstande fik nyt liv, og indgår nu som en del af skolen indreting og kan på samme tid fortælle en historie.

På de lange gange satte jeg en frise i loftet af små plexi plader, som hver enkelt elev fik til opgave at dekorere. Det lille kunstværk blev elevens eget, som bliver udleveret ved dimission.

Indretning af mødelokale med Temaet "New York"

Økonomi afdelingen havde et ønske om et fleksibelt møderum med visuel kant. De havde i deres arbejdsgruppe besluttet sig for et overordnet tema, som blev "New Yorker stil". Dette tema skulle således konbineres med funktionalitet og fleksibilitet. Med afsæt i disse ønsker fandt jeg store billeder af New York, som jeg overførte på træ plader. Jeg fik en "Sky line" skåret ud i folie, som blev påsat glaspartiet øverst i lokalet. Denne skyline kan således ses fra alle vinkler. Lokalets møbler er flytbare, så mødeformen kan kombineres efter behov. Der er fokus på de små deltajer, stadig med respekt for rummets brugere.

Inspiration

Skansebakken i Brejning


SPOTLIGHT.Med Asebo Børnehave

Velfærdsstaben Vejle Kommune

Veldfærdsstaben, Vejle Kommune havde brug for at udnytte pladsen på en mere involverende og innovativ måde. Det store fællesområde fik derfor mindre arbejdsområder, hvor de mere åbne møder kan afholdes. Der blev leget med farver og detaljerne.

Kontor miljø for Salt og Peber i Odense

Salt og Peber flyttede til andre og større lokaler i Odense. Virksomheden ønskede et udtryk med kant og et moderne strejf. Virksomheden valgte at flytte i lokalerne uden den større renovering, men i stedet at have fokus at skabe noget nyt via indretingen. Budgettet var modereret, så udfordringen lå i at skabe kreative løsninger. Jeg arbejde med farver på gamle møbler og tapeter på væggene. Akustikken var ikke optimal i rummene, så jeg udarbejde grafiske søjler af mdf, som blev monteret på væggene. Disse kunne bryde lydbølger og på samme tid fungere som vægdekorationer.

Salt og Pebers logo skar jeg i folie og dekorerede de store glaspartier ud til vejen, således de også virkede som afskærmning.

Vægudsmykning af reception, Scandic Odense

Hotellets reception havde brug for at bryde den hvide bagvæg. Udsmykningen er tegnet og malet i frihånd med inspiration fra H.C.Andersens eventyr.Odense Hotellet ville gerne fortælle en historie og fandt netop dette Tema spændende.

Udsmykning af Messe

En stor hal skulle fyldes med overskriften "Faglig Stolthed", og danne rammerne for dagens messe. Deltagerne var repræsentanter for alle afdelinger i Vejle Kommune. Jeg fyldte salen op med "lånte" genstande, som både var dekorative og på samme tid illustrede faglig stolthed hos de forskellige afdelinger. Biler, billeder, vejskilte, affaldsposer i loftet, guldæg, brandbiler, elbiler, cykler, vejbaner og meget mere var nogle af de effekter hallen var udsmykket med.
Helt utroligt så hjælpsomme alle de mennesker jeg spurgte om hjælp var. En meget positiv stemning var overskriften på dagene op til, under messen og endda også da vi skulle rydde op!

Skovkanten

Unge og Familiekonsulenterne - Vejle Kommune

Unge og familie konsulenterne skulle flytte i nye og større lokaler. Medarbejderne og ledelsen havde et ønske om at skabe en "hjemlig og hyggelig" stemning i huset. De brugerne som kommer dagligt i huset skulle føle sig velkomne, og ikke mødes af et koldt og sterilt miljø. Der skulle være plads til lidt af hvert, blandt andet et aktivitetsrum for de unge mennesker, samtalerum, fælleskontor, et værksted, en fællessal, mødelokaler og meget mere. Unge og familiekonsulenterne ville gerne have deres "egen" stil, og havde på samme tid krav til funktioner i huset. Jeg fandt blandt andet et gammelt flygel i den blå avis, som fik plads i den store sal. Det er smukt at kigge på, og kan til arrangementer indgå i dagens kontekst. Jeg lavede et mix imellem genbrugs fund, Ikea møbler og ny indkøbte genstande. Til sammen kunne dette bære en total indretning til et meget fornuftigt budget.

Reference Oversigt:

 • Nordfyns Bank Tarup Centret, Odense:
  Udsmykning af vægge, malerier
 • Nordfyns Bank, Brenderup:
  Udsmykning af vægge, bankboks, malerier,
 • Nordfynsbank, Skibhusvej, Odense C:
  Udsmykning af vægge, trapper, bankbokse, kantine, mødelokaler,malerier
 • Skat V/ Haderslev kommune:
  Udsmykning af vægge i modtagelse, mødelokaler, kantine, malerier
 • Lifa landinspektør A/s Odense C:
  Udsmykning af vægge, trappe, trappeopgange
 • Scangrib, Svendborg:
  Udsmykning af vægge, malerier
 • Salt og Peber, Odense C: Udsmykning af frysebokse, industrikøkken, kælderarealer, farver, tapet, kontor
 • Skovkanten, Odense: Totalindretning, udsmykning, indkøb af møbler, farvevalg, tapet, alternativedesign løsninger, malerier,
 • Herning storcenter: Udsmykning af familierum, designløsning til fællesrum samt udgang til parkeringskælder
 • Landbrugsvej-kontormiljø, Odense: Indretning, udsmykning, design, farvevalg
 • Feriebolig, Kerteminde: Udsmykning af vægge
 • Vejle kommune, Myndighedsafdelingen i voksenservice: Indretning, design, udsmykning, innovationsfremmende værktøjer til sagsbehandling, design af fagligt værksted, kreative løsninger,facilitering,
 • Gadkærgård kursuscenter og Integreret institution: Udsmykning af fællessal hvor fabeldyr med inspiration hentet fra børnenes fantasi er malet direkte på væggen.
 • Kultur forvaltningen i Vejle kommune: Indretning og udsmykning af eksisterende arealer med udgangspunkt i ønsker om at signalere "kultur med kant", skiltning, udsmykning på vægge, møbler og indretning, gulve mv.
 • Vejle Handelsskole, Campus Vejle: Indretning af HHX og HG afdelingerne og fællesarealer
 • Sommerhus ved Brenderup: Udsmykning af husets tværgående væg
 • Udarbejdelse af grafisk materiale til Handicap og Psykiatri tilbud i Vejle Kommune
 • Indretning af Velfærdsstaben, Vejle Kommune
 • Facilitering af sammenlægning, kommunal afdeling.
 • Udsmykning af reception, Scandic Odense
 • idéoplæg, komunikationsafdelingen Vejle Kommune
 • Grafisk udarbejdelse af Postkort til Vejle Kommune
 • Oplæg omkring vidensdeling via visulle værktøjer for medarbejdergruppe i Myndighedsafdelingen, Vejle Kommune
 • Indretning af Unge og familekonsulenternes nye lokaler i Vejle.
 • Idé oplæg og sparring omkring indretning af Midtbyskolens SFO, Vejle
 • Udsmykning af ledelsesmesse Vejle Kommune, DGI huset Vejle.
 • Udsmykning af Bus for Vejle Kommune. Gammel bus fra Berlin fik makeover med grafitti og indretning.
 • Privat idé oplæg, Vejle.
 • Idé sparring vedr. mødelokaler i jobcentret, vejle Kommune
 • Indretning af mødelokale for Økonomi og administration, Vejle Kommune
 • Flytteproces og indretning af nye lokaler for Center Vejle, Vejle Kommune
 • Udsmykning af vuggestue
 • Flytteproces for sammenlægning af 3 afdelinger, indretning af nye lokaler, Vejle Kommune
 • Idé sparring vedr. udsmykning af vægge, Kirkebakkeskolen Vejle Ø
 • Fremstilling af "måltavle" for velfærdsstaben, Vejle Kommune.
 • Kreativ medarbejderproces, illustration af organisationens værdier, Skovagerskolen Jelling
 • Indretning af Munkebo Kro, Kerteminde.
 • Udsmykning af messe for "Ung i Vejle" projektet, Spinderihallerne Vejle
 • Indretning af showbus for velfærdsteknologi i Vejle Kommune
 • Ide oplæg for Midtbyskolens SFO, Vejle
 • Indretning af det nye Skansebakken i Brejning
 • Indretning af nye lokaler for Børn og Unge forvaltningen, Vejle Kommune
 • Huskunstner for SpotLight projektet i Vejle Kommune
 • Idé oplæg for Rise Plejehjem, Rødekro
 • Idé udvikling for Nørremarksskolen, Vejle
 • Indretning af De to gårde, Fuglekærgaard
 • Vægudsmykning 22 meter på Nørremarksskolen Vejle, som nu hedder NOVA skolen
 • Konceptudvikling og idéoplæg for HR afdelingen, Vejle Kommune
 • Indretning af SOSU skolen i Århus
 • Indretning af 3 mødelokaler i Velfærdsstaben Vejle
 • Indretning af innovationsleder kontor, Spinderihallerne Vejle
 • Indretning af privatboliger på Skansebakken, Brejning
 • Oplæg og workshopfacilitering "Liv i Rummene" på Jelling Seminar
 • Indretning af Vejle misbrugcenter
 • Indretning af Personalerum UCL Jelling
 • Indretning af Personalerum, lærerarbejdsstationer og mødelokale Bøgevangskolen Vejle.
 • Indretning af Aula og elevområder UCL Jelling, lærer og pæd. seminar
 • Idé oplæg Byens Café Jelling
 • Huskunster for Kollerup skole vedr. spotlight festival
 • Indretning og udsmykning af aflastning og wellnes på Skansebakken, Brejning
 • Indretning af mødelokale IT afdelingen,Vejle Kommune
 • Frivilligt projekt. Vægmaleri i Søndermarksskolens skolegård dette sammen med børn fra indskolingen.
 • Indretning af Camous Vejle. EUD og EUX afdelingen.
 • Udsmykning af Spurvetoften i Brejning.
 • Indretning af innovative mødelokaler, Fjordglimt Brejning.
 • Idé oplæg til Siemens windpower, Brande.
 • Indretning af kontormiljø hos Media Function i Silkeborg
 • Indretning af det nye Skansebakken, Brejning
 • Indretning af personaleområder, Spurvetoften Brejning
 • Indretning af private handicapboliger i Brejning
 • Indretning af kantine og køkken på UCL Jelling
 • Indretning af Terrasse og udeliv på UCL Jelling
 • Indretning af Fårupgård i Jelling
 • Huskunster gennem Spotlight Vejle på Søndermarksskolen og Skibet skole
 • Idé oplæg- Den nye SOSU skole i Århus
 • Indretning af innovativt mødelokale- Sundhedshuset Sønderborg kommune
 • Indretning af mødelokaler og gangarealer-HR Huset Nordborg kommune
 • Indretning af mødelokale IT afdelingen Vejle kommune
 • Grafisk opsætning af brochurer for IT afdelingen Vejle kommune
 • Indretning Vejle Krisecenter
 • Indretning af Sundhedsplejerskene Vejle kommune
 • Indretning og udsmykning af Børhave Krystallen Børkop
 • Indretning og udsmykning af Science og Fab Lab Søndermarksskolen Vejle
 • Indretning af kantine og gangarealer HR Huset Nordborg kommune
 • Idé sparring HR afdelingen Vejle kommune
 • Indretning og udsmykning af Børnehave Spiloppen Hedensted kommune
 • indretning Sydtrafik Vejen
 • Indretning restaurant Druen og Bønnen Odense C
 • Privat indretning Århus
 • Indretning af Grejsdalens børnehus
 • Indretning/sparring Paddehatten Grejs
 • Indretning Jobcenter Vejle
 • Konsulent rådgivning til privat villa i Esbjerg
 • Undervisning i Billedkunst, Design og håndværk
 • Indretning af børnehaven Oasen i Brejning
 • Kunstner for Teknos på Ligna messe i Hannover
 • Klummeskribent for VAF
 • Indretning af Børnerådet fra Kbh til Billund
 • Udsmykning af Venteværelse og indgangspartier på Psykiatrisk afdeling i Odense
 • Kirkekunstner- Skarø kirke
 • Udsmykning af Børnehave i Skærup
 • Udsmykning af Klub i Vejle
 • Indretning af Mødelokaler i Skolegade Vejle kommune
 • Facilitering af visualiserings proces på UCL
 • Proces omkring forældre/barn i Børnehuset Bullerbo