Indretning

Virksomheder Offentligt

Jeg løser opgaver for større og mindre virsomheder samt offentlige institutioner. Et indretningsprojekt kan have alle former og formater. Jeg har mange års erfaring i faget og arbejder professionelt på alle områder.

Virksomheden kan have et ønske om at opdatere eksisterende lokaler via indretningen og give udtrykket en makeover. Dette kan således gøres via få midler.

Opgaven kan også bestå i at indrette innovative mødelokaler, hvor der er særligt fokus på fleksibilitet og nytænkning..

Mange opgaver består desuden i at tilrettelægge flytteprocesser, hvor virksomheden skal flytte fra gamle til nye lokaler.

Der kan være tale om helt nyopførte bygninger, hvor jeg udfører en Totalindretning, lige fra tegnebrættet og helt til indflytning.

Jeg har hele vejen igennem fokus på processen omkring indretningsopagven, hvor medarbejderinddragelse er en vigtig faktor. De første indledende møder tager udgangspunkt i virksomhedens ønsker og idéer om det fremtidige resultat, hvor design og funktion skal have sammenhæng.

Timepris er 1200 kr plus moms, oftes aftales en fast samlet pris for hele projektet.

Budgettet aftales inden projektet sættes igang, og fungerer som rettesnor helt til ende.

Private

Hjemmet er den vigtigste base for de fleste familier, og der stilles høje krav.

Et flerfunktionelt hjem uden stil-forvirring er målet for mange. Mangel på tid eller evner kan få indretningen af hjemmet til at gå i stå, her kan jeg hjælpe.

En privatindretning kan deles op i flere faser, da der ofte er tale om forskellige behov. Har I blot brug for et spark idéer til hvordan hjemmet kan indrettes efter Jeres behov, laver jeg en Idémappe til Jer. Mappen tager udgangspunkt i det første indledende møde, hvor Jeres tanker kommer på bordet og rummene vises frem.

Timeprisen er 1200 kr

Er der derefter brug for at idéerne implementeres og udføres, laves et samlet tilbud hvor pris på indkøb, timer og evt. håndværkere samles. Jeg sørger for at kordinere hele processen, og I skal blot nyde det færdige resultat.

 

Vægudsmykning

En vægudsmykning kan laves i alle formater. Med udgangspunkt i egne ønsker om farvevalg og udtryk. Prisen afhænger af størrelse og detaljegrad. Koster fra 5000kr og op efter.

For skoler og børnehaver er det muligt at inddrage elever i processen.